Isplivale TAČNE CIFRE koliko članovi žirija ZVEZDA GRANDA uzimaju Popoviću svake sezone

Isplivale TAČNE CIFRE koliko članovi žirija ZVEZDA GRANDA uzimaju Popoviću svake sezone

Takmičenje „Zvezde Granda” često je menjalo članove žirija, a isto tako često se spekulisalo kolike su njihove zarade. Kroz sezone su se cifre menjale, a kako Objektiv saznaje, trenutni sedmočlani sastav ima najveće honorare.

Grand produkcija” je do pre nekoliko godina članovima žirija pokrivala samo troškove snimanja, a onda su odredili honorare za svakog pojedinca. Tu se ne ubrajaju Aleksandar Milić Mili kao direktor produkcije i Snežana Đurišić, koja je u „Grandu” zaposlena kao muzički urednik. Ipak, aktuelne honorare „propisao” je Saša Popović dok je bio na čelu „Granda”.

BASNOSLOVNE SUME

Iako se honorari drže u strogoj tajnosti, izvor Objektiva tvrdi da zna koliko oni iznose.

“Đorđe David prima oko 1.000 evra po emisiji, Bosanac uzima 1.500, a Ana Bekuta i Viki Miljković dogovorile su se sa produkcijom za blizu 2.000 evra. Marija Šerifović zarađuje 3.500, a Jelena Karleuša je na vrhu sa 5.000 – rekao je izvor, a mi smo na osnovu njegovih tvrdnji izveli računicu.

Pošto u sezoni ima 40 emisija ZG, dolazimo do podatka da JK samo od ove emisije godišnje zaradi oko 200.000 evra! Sledi Marija Šerifović sa 140.000, zatim Bekuta i Viki (80.000), Bosanac sa 60.000 i Đorđe David sa 40.000 evra. Međutim, nismo uspeli da dobijemo potvrdu ovih navoda.

IZVOR: objektiv.rs ; glamurpress.online

Close Menu