PRONAŠLA SAM NOVČANIK ISPRED TRŽNOG CENTRA…BILI SU DOKUMENTI I 500 EURA….

PRONAŠLA SAM NOVČANIK ISPRED TRŽNOG CENTRA…BILI SU DOKUMENTI I 500 EURA….

Pronašla sam danas novčanik ispred tržnog centra. Bili su svi dokumenti i oko 500 eura keša… kreditne kartice, sve, sve… Odma sam znala da ću sve da vratim, jednostavno sam tako odgojena. Pronašla sam ga na društvenoj mreži i kontaktirala, a on mi se zahvalio i rekao da se nađemo u gradu. Imam 17 godina i nekako mi je bilo neugodno, iskreno i plašila sam se da ipak nije neki manijak, ali pristala sam.

Kada je došao i kada sam mu dala novčanik, prvo što je uradio otvorio ga je i uzeo da broji eure. Bila sam u šoku, ni da se zahvali… odma uzeo da me provjerava… a onda mi je rekao da novac uzmem sebi… SAV, SKORO 500 EURA! Tek tada sam bila u šoku. Rekla sam mu da je previše, ali on je bio uporan rekavši da sam to zaslužila i da samu u dokumentima i kreditnim karticama ima mnogo više tako da tih 500 eura želi da meni da. Nakon nekog vremena ubjeđivanja pristala sam i uzela novac. Bila sam presretna na kraju, ali… prije par minuta mi se javio i pitao me da se sutra ponovo nađemo na piću… Ima 48 godina, 31 godinu je stariji od mene, ono svjesna sam šta želi od mene… sa mnom…

Rekla sam mu da ću da mu javim kasnije, ono nije manijak, gospodin je i tako to, dobro izgleda za svoje godine, ali opet, sa druge strane, mnogo je stariji, vjerovatno i oženjen… Nisam svetica, a ni djevica, a on je očigledno jako bogat, svašta mi prolazi kroz glavu! Nikada nisam bila u ovakvoj situaciji, NE ZNAM ŠTA DA RADIM!? Pomoć iskusnijih djevojaka bi dobro došla… ISPLATI LI SE???

Close Menu