Najjači domaći lijek za prostatu: Pomogao je svima da se izliječe

Najjači domaći lijek za prostatu: Pomogao je svima da se izliječe

ONA JE POSTALA JAKO CIJENJENA KADA JE U PITAJU RJEŠENJE UPALNIH PROCESA KOJI SE U PROSTATI JAVLJAJU, RIJEČ JE O VRBOVICI.

Pokazala se djelotvorna za liječenje bolesti bubrega, za uklanjanje svih bakterija iz cijelog mokraćnog sistema, kao i mokraćnog mjehura.

Sada saznajte u nastavku kako pripremiti čaj od vrbovice i zbog čega je sve dobar:

Kako izgleda i za šta se koristi?

– Ona ima u sebi ljekovita svojstva, to je poznato još iz 12.vijeka, koristila se u vojne medicinske svrhe u Njemačkoj i Rusiji, Indijanci su pripremali čaj od vrbovice protiv zatvora, kao i protiv tvrde stolice koja se javlja kod male djece.

Na području Sjeverne Amerike raste divlje, kao i na prostorima središnje Evrope i istoka.

Zdrastvene prednosti:

– ona u sebi ima bioflavonoid, on je jako bitaj jer u sebi ima antioksidativno svojstvo, pomoći će u borbi protiv slobodnih radikala, usporavaju razvoj r aka na taj način.

Prostata

– problemio povećane prostate se javljaju zbog hormonskih promjena u tijelu muškaraca koji imaju više od 40 godina, tada se smanjuje razina testosterona u krvi, povećava se razina drugih h

ormona, a kao rezultat tih hormonskih promjena dolazi i do problema abnormalnog rasta prostate.

Antimikrobno djelovanje

– zbog svog ljekovitog svojstva, listovi vrbovice se kao topli oblog koriste kod kožnih oboljenja, za ublažavanje i rješavanje neugodnih čireva na koži, psorijaze, liječenje ekcema jer ima antibakterijsko djelovanje. Ne koristi se mas kod nas toliko često, iako je ona učinkovita i djelotvorna.

Close Menu